Søknad om LC-Kallesignal for bruk i contester

Sakset fra NRRL.NO
Logg inn på www.nrrl.no om du ønsker å søke

Søknad om LC-kallesignal

Første tildeling av LC-kallesignaler gjøres ved loddtrekning. Du må derfor angi tre ønskede alternativer i prioritert rekkefølge.

Dersom du ikke blir trukket ut på noen av de tre ønskede kallesignalene vil du kunne søke på nytt etter første tildeling er gjennomført. Søknadsfrist er 1. mars 2018. Etter første tildeling gjelder «førstemann til mølla».

Kun radioamatører med gyldig norsk lisens kan søke om LC-kallesignaler. LC-kallesignalene kan kun brukes i forbindelse med contester.

NRRL tar et administrasjonsgebyr på kr 1 000,-. Dokumentasjon på at gebyret er innbetalt til konto 1609.13.63198 må vedlegges søknaden. Dersom du ikke blir tildelt ønsket kallesignal og heller ikke ønsker å delta i senere søknadsrunder tilbakebetales administrasjonsgebyret fra NRRL.

Legg igjen en kommentar